Een Mepal broodtrommel voor kinderen is een uitkomst!

Nu de kinderen weer hele dagen naar school gaan en nu vaak ook op school eten, vanwege de continuroosters, is het wel belangrijk dat je je kinderen gezond eten mee kunt geven. Je kunt natuurlijk twee bammetjes in een boterhamzakje doen en er het beste van hopen, maar de kans is dan erg groot dat je die boterhammen, geplet en al, weer terugvindt onderin de schooltas. Maar wanneer je kiest voor een Mepal broodtrommel voor kinderen, zorg je ervoor dat de boterhammen vers blijven, lekker en gezond. In een Mepal broodtrommel voor kinderen kun je nog meer kwijt dan alleen boterhammen.

Een Mepal broodtrommel voor kinderen is niet alleen voor brood

Je kunt in een Mepal broodtrommel voor kinderen de meest lekkere gerechtjes kwijt. Denk, bijvoorbeeld, aan wraps met komkommer en zalm of een heerlijke salade. Het is niet meer zo dat ieder kind altijd maar brood wil eten tussen de middag. Dat waren we vroeger zo gewend, maar dat is inmiddels niet meer zo. Bij de Mepal broodtrommel voor kinderen kun je ook een handige waterfles voor kinderen aanschaffen. Kinderen moeten niet alleen voldoende en gezond eten gedurende de dag, ze moeten, natuurlijk, ook voldoende gehydrateerd blijven.

Niet alleen voor mee naar school

Je kunt een Mepal broodtrommel voor kinderen niet alleen meegeven naar school, maar ook naar de sportvereniging of naar een dagje uit. Het is momenteel nog niet zomaar zo dat je overal kunt gaan eten, met of zonder kinderen, en dus kun je je maar beter goed voorbereiden! Vul de Mepal broodtrommel voor kinderen met brood, met stukjes fruit en met gesneden groentes. Maak lekker een complete lunch in en neem deze gemakkelijk mee voor onderweg. De broodtrommel kan tegen een stootje en zal je voedsel, wat je er ook in doet, goed beschermen. Geen geplette boterhammen meer!

Zo weer schoon in de vaatwasser

Alles waar je je eten in verpakt moet goed schoon zijn. Je wilt immers niet ziek worden. Het is dus fijn om te weten dat je de broodtrommel goed kunt schoonmaken, gewoon door 'm in de vaatwasser te doen. Tip is wel: doe de broodtrommel niet direct dicht, maar laat deze uitwasemen. Je zorgt er dan voor dat de broodtrommel goed kan drogen en dat er geen bacteriën in kunnen ophopen. Je verpakt je brood dan weer in een droge, veilige broodtrommel en kunt weer door. Vergeet ook niet om er lekker wat fruit in te doen.

Geef een reactie
You May Also Like