Voorbereiden op de zomervakantie

De zomervakantie is al een tijdje aangebroken. De dagen worden korter, de zon gaat wat eerder onder en de kinderen worden gek van de verwachting. Het is altijd spannend om een ​​nieuwe schooltas, nieuwe kleren en nieuwe schoenen te krijgen. Maar hoe zit het met de leuke dingen, zoals het lekkere ijs en ijslolly's, de waterparken en waterpistolen, of de nieuwe vrienden die we zullen ontmoeten? Ook de zomerleeslijst mogen we niet vergeten.

Nieuwe kleren voor vakantie

Naar mijn mening is het beste aan de zomervakantie dat we nieuwe kleren kunnen kopen. Het is een geweldig gevoel om een ​​nieuwe korte broek of een nieuw t-shirt te krijgen. De reden waarom ik het zo leuk vind, is omdat je ze op de eerste schooldag kunt dragen. Je hoeft niet te wachten tot het einde van de zomervakantie om ze te dragen, dat is altijd leuk! Zomervakantie-ijs: IJs en ijslolly's zijn enkele van mijn favoriete dingen in de wereld.

Nieuwe accessoires

Alle kinderen zijn enthousiast over de nieuwe schoenen die hun ouders voor ze hebben gekocht. Toen ze thuiskwamen, pasten ze ze aan en renden ze door het huis. Ze waren zo blij met hun nieuwe schoenen. De zomerleeslijst: Ik heb erg veel zin om deze boeken deze zomer te lezen omdat ik er veel goede dingen over heb gehoord. Ik kan niet wachten om ze te lezen en er zelf achter te komen! NAast nieuwe schoenen is het slim om te kijken naar een eventueel nieuwe bril. Brillen online vinden is erg gemakkelijk. Zo vind je gemakkelijk bijvoorbeeld een zonnebril of een multifocale bril. Handig, zo vlak voor de vakantie. 

Heerlijk ijs en ijslolly's

IJs is favoriet bij iedereen. In de zomer is het nog beter. Het is koud, romig en heerlijk. We kunnen het alleen eten, of we kunnen verschillende smaken met elkaar mengen om iets nieuws en spannends te maken. IJs is een traktatie waar we het hele jaar door van genieten. Het geeft ons een goed en gelukkig gevoel van binnen. We eten ook graag ijslolly's in de zomer, want ze zijn lekker en verfrissend tegelijk! Ijslolly's zijn leuke traktaties die we op elk moment van de dag of nacht kunnen hebben!

Waterparken en waterpistolen

Waterparken Elke zomer trekken mensen over de hele wereld naar waterparken om af te koelen. Een waterpark is een plek waar mensen in het water kunnen spelen en zwemmen. Meestal heeft een waterpark veel glijbanen, zwembaden en fonteinen. Ze bevinden zich vaak in de buurt van meren of rivieren zodat ze toegang hebben tot een grote hoeveelheid water. De meest populaire soorten glijbanen zijn buisglijbanen en lichaamsglijbanen. Buisdia's zijn meestal ingesloten in een doorzichtige plastic buis met een open boven- en onderkant.

Nieuwe mensen ontmoeten op vakantie

1. Nodig je nieuwe vriend uit om een ​​game te spelen. 2. Vraag je nieuwe vriend naar zijn/haar favoriete activiteit in de zomer. 3. Vertel je nieuwe vriend hoe je je zomervakantie wilt doorbrengen. 4. Vertel je nieuwe vriend(in) wat je graag doet tijdens de zomervakantie en nodig hem/haar uit om mee te doen! 5. Vraag je nieuwe vriend welke van zijn/haar vrienden hij/zij het leukst vindt en waarom? (Gebruik een vriendenlijst)

Geef een reactie
You May Also Like