Een cadeau van de Sint voor het personeel

Na een lang jaar hard gewerkt te hebben voor jouw bedrijf of organisatie, is het altijd fijn wanneer de maand december eraan gaat komen. Hoewel iedereen elk jaar weer weet dat dit een veelbewogen maand zal zijn, kijkt iedereen er tegelijkertijd toch ook altijd naar uit. Hierom is het ook belangrijk dat het management van ieder bedrijf hier rekening mee zal houden. Het grootste deel van het personeel is namelijk druk bezig om in deze periode alles op de best mogelijke manier af te sluiten, zodat het aankomende jaar ook succesvol zal kunnen zijn. Daarom is het voor het personeel belangrijk dat zij merken dat het management de inzet van het afgelopen jaar waarderen. Vooral in de maand december is het goed te doen om deze waardering te tonen in de vorm van een kleinigheidje rondom de feestdagen.

 

Chocoladeletters 

Hiervoor kan je als management meerdere kanten uitgaan. Kies je bijvoorbeeld voor een kerstpakket of geef je iets van de Sint rond vijf december? Wanneer je kiest voor vijf december is het ten zeerste aan te raden om te kiezen voor een Sinterklaas chocoladeletter. Hier zijn veel verschillende opties van, waardoor je zeker zal weten dat bijna iedereen wel een variant zal vinden die in de smaak zal vallen. Voor een letter chocolade kan je natuurlijk kiezen uit witte, melk en pure chocolade. Dit zijn de drie klassieke smaken waarvan iedereen er wel eentje lust. Toch is het ook mogelijk om het iets luxer aan te pakken met de chocoladeletters. Zo kan je kiezen uit varianten met bepaalde toppings of graveringen. Op deze wijze pak je het toch net iets groter aan dan het personeel misschien zou verwachten, waardoor zij de waardering nog meer zullen merken. 

 

Of toch een pakketje

Naast de letters van de Sint is het uiteraard ook nog steeds mogelijk om te kiezen voor een kerstpakket. Het kerstpakket is in ons land een waar fenomeen geworden en er zijn dan ook weinig werkenden die er nog nooit eentje gekregen hebben. Het leuke van deze pakketten is dat er altijd iets anders in kan zitten. Het ene jaar kan het gaan om een snackpakket en het andere jaar kan er gekozen worden voor een cocktailpakket. De opties hierin zijn reuze en daarom is het erg simpel om te kiezen voor een variant die bij het personeel van jouw bedrijf zal gaan passen. Hierdoor zal iedereen van het personeel weer tevreden kunnen terugkijken op een bewogen jaar waarin hard is gewerkt, om met familie en vrienden te kunnen genieten van de welverdiende feestdagen.

Geef een reactie
You May Also Like